boio.ro – "TU alegi CADOUL"

citeste la final update-urile pt aceasta campanie.

momentul cel mare a sosit. cititorii de boio.ro vor avea in urmatoarea luna o dorinta implinita. cadourile sunt la alegere asa ca incepem campania”

                              “TU alegi CADOUL

pentru cine?

boio.ro pune la bataie doua cadouri la alegere pentru primii doi, cei mai activi comentatori.

alte doua cadouri la alegere se vor duce la cei care pun un banner pe blogul lor si posteaza cit mai multe texte despre boio.ro si despre aceasta campanie (cu linkurile de rigoare).

cit dureaza?

campania “boio.ro – comentezi si castigi” se desfasoara din 6 decembrie pina in 10 ianuarie.

cum castigi?

fara trageri la sorti, fara jurii subiective!

doar postind cit mai multe comentarii in fiecare zi pe boio.ro . sansele de castig cresc cu fiecare comentariu. depinde numai de tine.

ce castigi?

fiecare premiu are valoarea maxima 50 dolari. poti sa alegi orice este la vanzare in Statele Unite (asta pt ca eu aici locuiesc).

jocul preferat nu a aparut in romania? filmul preferat pe DVD este inca un vis frumos? ti-a placut un USB drive si in tara e prea scump? vrei un sutien de la Victoria’s Secret? o minge de baschet originala? TU alegi CADOUL! posibilitatile sunt infinite!

alternativ: daca ai nevoie, boio.ro iti da cadou un domeniu .ro pt blogul tau!

vrei sa castigi?

cea mai simpla metoda este sa te abonezi la feed-ul boio.ro. ai toate textele in reader in momentul in care apar pe blog. nu stii ce e un feed RSS?

vrei mai multe sanse?

aboneaza-te si la feed-ul de comentarii. poti sa raspunzi unui alt cititor si sa vezi ce se discuta pe boio.ro.

vrei si mai multe? scrie pe blogul tau despre aceasta campanie si posteaza banner-ul. ai 2 sanse in plus.

vrei sa sposorizezi?

vrei sa te implici in aceasta campanie? boio.ro are o oferta speciala pentru tine! trimite un mail si punem tara la cale impreuna.

pentru inceput citeste politica de comentarii a boio.ro

TU ce CADOU vrei?

 

update-uri:

cum sa castigi cu blogul tau.

cum sa comentezi pt a castiga.

bannerele campaniei “TU alegi CADOUL”

comentariile sunt mai usor de postat+ ce vrei sa castigi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. am luat din state un iphone cu versiunea 1.1.1 si mergea pe vodafone. l-am upgradat accidental la versiunea 1.1.2 si apare mesajul “insert an unlocked and valid sim to activate iphone” as vrea sa stiu cum pot sa-l fac sa revina la versiunea anterioara . Multumesc!

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. ai 26 ore sa scrii pe & despre boio.ro | boio.ro
  2. "Tu alegi Cadoul" si-a ales castigatorii | boio.ro
  3. Situatii din Blogosfera » Comentarii pe bani

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*