planuri mari pentru Hotmail

baietii de la microsoft incep sa se trezesca din somn si si-au propus sa relanzese hotmail. recunosc ca prima mea adresa a fost pe hotmail, ca si a ta probabil. asta pentru ca pe vremea aia yahoo nu era atit de popular. dupa aparitia Gmail am facut insa schimbarea.

viitorul Hotmail va aduce citeva imbunatatiri care sunt asolut necesare pentru a supravietui pe piata de mail de azi: spatiu mai mare, compatibilitate gratuita cu orice e-mail client (pop 3), auto-complete la adrese si alte functii pe care Gmail sau Yahoo le au deja de mai bine de un an. microsoft ma vine insa cu drag and drop, cu o interfata pt telefoane mobile si cu un preview pane customizabil (probabil ceva asemanator cu ce are yahoo mail beta).

eu inca mai am id-ul de hotmail activ dar nu cred ca as renunta la gmail. nu stiu de ce dar nu am incredere ca hotmail se va ridica la nivelul gmail…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*