you tube vs. regele tailandei

google stia ce stia cind a pus bani de-o parte la cumpararea You Tube, doar pentru eventualele procese.
astazi guvernul tailandez i-a dat in judecata pentru ca regele tarii in cauza apare intr-un filmuletz intr-o postura nu foarte ortodoxa. Guvernantii tailandezi sunt constienti ca e deja prea tarziu si ca toata lumea a vazut deja filmul, dar ei spera macar ca You Tube sa-l scoata acum de pe site. petitia oficiala trimisa pe adresa google a ramas insa fara raspuns, asa ca tailandezii declara razboi.

bineinteles ca google va invoca dreptul la libera exprimare si cu asta poate sa scape destul de usor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*