placerea de a lucra cu open-source

se da problema: vreau o tema pt blog pe wordpress. o gasesc dar anumite chestii care o fac sa fie perfecta, ii lipsesc.

gasesc autoru. dau mail. el raspunde ca nu are timp sa o faca compatibila cu wordpress 2.3 si nici sa-i bage widget-uri.

gasesc pe cineva care a adaptat-o si a facut alta tema din ea. asta e mai cooperant si la citeva ore dupa mailu meu imi raspunde ca tocmai vroia sa se apuce de versiunea pt wp 2.3 asa ca asteapta sugestii.

nu tu bataie de cap, nu tu asteptare pt upgrade-uri, nu tu nimik. pai nu e mai mare placerea?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*