2 laptopuri

asta contine “pachetelul” pe care l-am primit astazi. doua HP cu 2 giga de ram, procesor core duo 2 de 1.5, hdd de 100 giga si toate bunatatile…

cind le-am deschis insa am avut parte de ceea ce ma asteptam. tot crapware-ul posibil pre-instalat odata cu cel mai mare crapware de pe piata: windows vista!

(am sa incerc sa ma fac ca ) nush de ce accepta hp sa bage toate trial-urile de software atit de nefolositoare unui user normal. pai daca vrea vonage phone il caut singur. daca vreau sa-mi fac laptopu sa mearga greu imi bag singur norton internet security si alti antivirusi de genu…

daca am nevoie de rhapsody il caut pe net. si mai ales daca vreau ca minunatia sa mearga ca o risnitza dau singur banii pe windows vista.

pacat de banii aruncati pe fereastra: acum le iau frumos si le formatez si bag un xp sanatos pe ele, reinstalez toate driverele si ma apuc de munca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*