windows xp revine in forta

nu cu upgrade-uri…

microsoft a decis sa mai lasa xp-u la vanzare 5 luni in plus (pina in luna iunie 2008). asta pt ca sunt cereri si mai ales pt ca sunt plangeri in legatura cu vista.

si daca asta nu era de ajuns, microsoft a inceput sa accepte downgrade-uri de la vista ultimate la xp. asta inseamna ca da banii omului inapoi si ii da o copie de xp sa o foloseasca. nu de alta da e mai sanatos, maninca resurse mai putine si nu innebunesti facind si refacind setarile…

yo zic ca office 2007 isi face treaba bine. vista insa a ramas repetentu clasei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*