pizza pe chinezeste

nu obisnuiesc sa ma uit la oameni cind maninca. nici nu e politicos sa te uiti in gura lor. in seara asta m-a amuzat o faza cu un tinar chinez. nu stiu cum se maninca la ei acolo, dar baiatu savura o pizza asa cum nu am mai vazut nicaieri.

prima chestie care mi-a sarit in ochi era ca folosea furculitza. doar furculita. nu si cutitul. pina aici nimic oarecum anormal. sa zicem ca vroia sa fie… igienic omu. bine… ca tinea furculitza in mina cam ciudat asta e partea a doua…apoi am observat ca se lupta sa scoata de pe latul de pizza ingredientele. si cum mozzarella, pepperoni si ce mai avea el acolo erau cam lipite de bucata de paine s-a chinuit omu 5 minute la prima felie… si asa cu furculita, dupa cum ziceam.

dupa aia le dadea drumul in farfurie si le manca cu mina. : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Tot e bine ca a incercat cu furculitza. Poate trebuia sa-i sugereze cineva sa utilizeze setul de “brtzigashe”.
    Oh, God! :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*