piticii de la google

cica un apropiat al google a facut public modul in care cel mai puternic motor de cautare da note site-urilor.

pagerank-ul ar fi atribuit in urma unor sondaje facute printre mii de “interni” (acei mici lucratori de-o vara care spera sa-si gaseasca un contract la google).

aia micii se apuca si rasfoiesc site-uri, dau note si asa mai departe. iar cind google vede ca tu faci prostii cu site-ul tau (gen linkuri platite) iti mai scade nota… si tot asa.

eu am pagerank 4. dar cu ocazia asta ii salut pe aia mici de la google si le transmit sarbatori fericite ca sa-mi mai creasca si mie pagerank-ul :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*