mos craciun exista

am primit un mail zilele trecute care imi spunea ca mos craciun s-a ratacit pe drumul spre mine. i-am raspuns frumos cu datele de contact si azi am primit un sms de la parintii mei care imi ziceau ca am primit un cadou de craciun. ma gandeam eu ca mos craciun exista!

acu, ca sa fiu eu mi-am pus citeva minuni in wishlist-ul de la Fun Gift dar nu credeam ca mos craciun o sa-si aduca aminte. si apropo, lampa usb pe care am primit-o o sa foloseasca mai mult prietenei mele. ca ea se plinge ca stau noaptea pe blog cu lumina aprinsa si nu poate sa doarma din cauza asta…

in alta ordine de idei, marius ciocan de la fun gift a demonstrat inca odata ca stie meserie. keep up the good work, man.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*