pick-up-ul reinventat

nu credeam ca in 2009 se mai gandeste cineva la vechiul pick-up. dar uite ca se poate, iar design-ul de mai jos e chiar super-elegant si space-saving.

  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu as renunta la pick-up ul meu decat pentru unul mai bun. Celor care cred ca stiu ce inseamna calitate in materie de sunet, le recomand sa asculte un vinyl bun pe un pick up decent. Cea mai calitativa inregistrare pana in prezent este cea pe vinyl, asa ca pick-up-ul nu va muri decat atunci cand digitalizarea va reusi sa aduca macar aceeasi claritate si adancime a sunetului.

  2. Adrian, vechiul pick-up nu a murit (nu ma refer la cel din foto care dupa parerea mea este o porcarie comerciala si care nu are deaface cu calitatea audio). Vinilul este peste cd, sacd, dvd-audio (nici nu mai vorbesc de mp3, flac sau alte prostii aparute in secolul asta). Cand vine vorba de calitate audio, scule hi-end, pickp-ul ramane cel mai natural cu cele mai multe armonici fata de digital care este mai sarac si mai putin muzical.Trecerea la CDDA a fost un pas inapoi. Asta e opinia mea.

  3. subscriu la ce au zis mai sus..si eu sunt un obsedat de muzica si de calitate de sunetul clar si pur, si nu as renunta la vinil niciodata, este o componenta extrem de importanta pentru audiofili, si pentru cine aprecieaza calitatea nu zgomotul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*