cu aplicatiile dupa Majorat

mai nou, anumite aplicatii trimit avertismente inainte sa fie descarcate din iTunes. In cazul de fata Shazam. Nu stiu ce e asa de interzis minorilor la aplicatia asta, totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Salut, folosesti Shazam de mult? Ai avut probleme cu ea? eu dupa ce fac un playlist de 10 15 piese (se intampla random) numai imi intra in aplicatie.

  2. @Boio: Pai la iPorn (care am inteles ca va fi lansata pe 29 iunie) ce crezi ca va scrie ? :-D Oricum, nu prea am inteles ce fel de aplicatie va fi – pesemne ceva gen aplicatie nativa Youtube de pe iPhone, ca site-ul iporn-dot-comm exista deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*