vremea vine in 3D pe iPhone

din ce in ce mai multi developeri care lucreaza pt AppStore isi prezinta jucariile pe net. astazi avem o aplicatie care vrea sa inlocuiasca clasicul Weather.

arata binisor, dar pt cit am eu nevoie sa stiu cum e vremea cind ies afara din casa cred ca nu voi plati suma ceruta de ei. e mai … gratis sa te uiti pe geam. si in plus, exista sute de site-uri care iti ofera informatiile tot gratuit.

dar e bine de stiut ca avem si asa ceva…

Global View native iPhone app demo from CodeMorphic on Vimeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*