Photoshop CS6 cu editare video

Pare ilogic, dar Adobe a inclus editare video in noul Photoshop CS6. De ce as cumpara ditamai Photoshop pentru a-l folosi la editat video?

O alta noutate este ca software-ul este disponibil gratuit in perioada de Beta.

Nu te bucura prea tare. Photoshop CS6 o sa coste intre 699 si 999 dolari atunci cind iese pe piata, sau intre 199 si 399 dolari daca faci upgrade de la versiunea anterioara. Pretul este inca unul nejustificat de mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. Adrian tu esti Mac User, clar ca ai programe frumoase de editat video / poze dar eu folosesc la lucru numai Photoshop, nu strica sa editez direct cu Photoshop zic eu. E ceva nou si mult asteptat.

    Cat despre pret mi egal cat o sa coste :) thepiratebay se muta cu Photoshop CS6 in spatiu :)

  2. în cazul ăsta mă aștept ca acrobatul să conțină player video și integrare cu twitter.
    dacă tot nu suntem în stare să facem un set comun de shortcut’uri pentru întreg pachetul creative măcar niște zorzoane cu sclipici să punem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*