iPad versus Pusca versus Prostia umana

La inceputul saptamanii un individ a testat felul in care se comporta noul iPad atunci cind se trage in el cu o pusca de vanatoare si o mitraliera. Nu am sa public clipul video. Il gasesti pe net, daca esti chiar atit de curios.

Guess what? iPad-ul a fost gaurit.

Alti indivizi au preluat ideea si au dat-o pe site-uri, in ziare si mai ales la TV. Mie chestia asta imi pute a prostie umana.

Care este relevanta unui clip difuzat la TV despre un iPad ciuruit de gloante. Cui foloseste informatia asta? Chiar nu stim ca un glont e mai puternic decit componentele de iPad sau componentele oricarui gadget? Ba stim! Un glont trece si printr-un zid, d-apai printr-o bucata de sticla dublata de aluminiu si plastic.

Informatia are valoare zero, la fel si imaginile in cauza. Nici macar nu sunt prezentate amuzant, asa cum se intimpla in seria “Will it blend”.

In urma cu doi-trei ani ii condamnam virtual pe taranii care isi cumparau un iPhone si apoi il tranteau de asfalt ca sa vada cit de repede se sparge. De ce trebuie sa glorificam activitatile de o violenta de prost gust ale unui individ care ciuruieste un iPad?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Prostia e la rang inalt mai peste tot in lume . Sa se gandeasca sa cumpere o tableta sau un telefon si sa doneze cuiva ar fi fost prea complex . Mie unul nici clipurile cu “will it blend” nu mi s-au parut funny….

  2. Suferi? Fara sa vrei , ai contribuit si tu la popularizarea acestei ,,bravade”. Am vazut videoclipul si sincer, regret timpul pierdut ! Dar la fel regret si decizia unor nefericiti de a-si dona organe in schimbul unor gadget-uri populare la un moment dat.

  3. Niste nesimtiti ce sa mai zic. Nu au rezolvat nimic prin asa zisul lor “test” Doar au pierdut niste bani.

  4. Acuma am gasit si eu filmuletul, si dupa cum a zis si @Valentin iPad-ul nu s-a dezmembrat. Daca erau alte tablete cred ca le aduna cu farasul de pe jos.

  5. S-a mai facut asa ceva acum ceva timp cu iphone 4 parca. Numai ca acolo s-a folosit calibru 50, adica niste cretinoizi de calibru nu gluma. Cu siguranta sunt multi prosti care casca gura la asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*