petitie pentru “capsula timpului”

capsula timpului va pastra pentru posteritate imaginea Romaniei la 1 ianuarie 2007, adik tocmai zestrea cu care intram in Uniunea Europeana.

Pina acum frinturile de realitate depuse in ea au reprezentat viziunea si punctul de vedere al oamenilor obisnuiti. pentru echidistanta si mai ales, pentru completarea perspectivei, se simte si nevoia unor participanti din zona VIP, factori de decizie importanti din Romania de astazi.

In consecinta, la adresa http://petitiononline.com/1ian2007/petition.html se gaseste o invitatie catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, de a contribui la proiectul “Zestre pentru Europa – Capsula Timpului”.

daca esti de acord cu ea, semneaz-o

daca esti de acord cu ea, publica acest anunt pe blogu’ personal.

cu cit mai multe semnaturi, cu atit mai multa importanta va capata aceasta invitatie.

vrei sa il avem alaturi pe Presedintele Romaniei din acest moment istoric? semneaza invitatia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. idee: un post pe an | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*