lansare carte: “internetul – istorie deja?”

dupa cotidianul care vinde carti la pachet cu ziaru’, www.wall-street.ro lanseaza o noua moda. sau cel putin o carte…dar eu sper sa devina o moda: carti in format .pdf

treaba buna e ca volumul este moca. eu am primit link-ul pe mail de la un partener al wall-street. cartea “internetul – istorie deja?” a fost scrisa de Alin Popescu, unul dintre editorialistii publicatiei online.

nu am citit-o, dar o sa-mi fac timp pentru ea. deocamdata am remarcat ideea…

oricum ma bate gandu serios sa-mi public si yo in felu asta lucrarea mea de licenta. tema (presa electronica) ar fi tare la moda ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. Chiar as vrea s-o citesc si eu (lucrarea ta).

  Si daca e tare, ne bagam noi s-o sponsorizam :)

  Poate la urmatoarea carte a lui Alin, el si cu Mihai de la Wall-Street se gandesc la urmatoarea miscare:

  – Wall-Street (sau Alin) vorbeste cu o companie care vrea sa atinga oamenii care si-ar dori sa citeasca lucrarea lui Alin
  – Compania scoate banii pentru onorariul lui Alin, si apare cu sintagma “carte oferita de” in pdf
  – Wall-Street asigura distributia cadoului, apare cu sintagma “carte promovata de” si ramane cu recunostinta cititorilor sai.

  And everybody is happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*