periuta de dinti – vibrator

un individ a scos dispozitivul 2 in 1 ideal: periuta de dinti care paote fi folosita si pe post de jucarie sexuala.

deocamdata inventia e in stadiu de patent, dar …promite.

pe scurt: o periuta din alea cu vibratii va putea fi modificata intr-un vibrator prin detasarea capului cu peria si inlocuirea lui cu o jucarie similara, dar care are un virf rotunjit. avantajul: un vibrator portabil. dezavantajul: dupa ce o folosesti ca vibrator trebuie sa te speli pe dinti…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*