The Dash – Castile wireless inteligente

Sunt prea mari pentru gustul meu, dar ideea este buna.

The Dash sunt o pereche de casti wireless (pe bluetooth), un mp3 player cu 4GB spatiu, au microfon, stick USB, fitness tracker, ceas si monitor cardiac.

Proiectul de pe Kickstarter a strins dublu de backers in doar citeva zile. Acum le mai poti lua cu 199 dolari, dar pretul va creste la 260 dolari atunci cind apar pe piata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*