Penibilul Steve Ballmer

Apropo de cifrele de vanzare pentru iPhone – acum cel mai bine vandut smarthphone de pe piata.

Cinci ani mai tarziu, Zune nu mai exista, iar Microsoft incearca sa razbeasca pe piata de Smartphone cu Nokia Lumia si alte telefoane fara tastatura – exact ca si acel iPhone de care el radea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. nu stiu cum cine se ocupa de imagine/marketing la Microsoft lasa un individ total antipatic si lipsit de carismă să îi reprezinte în media…

  2. @sive: nu stiu cine se ocupa de marketing la Microsoft, dar Steve Ballmer este seful lor. Asa ca nu ei decid ce spune si daca Ballmer apare sau nu. El taie si spanzura acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*