Un smartwatch pe care l-as purta

… cu mici rezerve, de culoare. Marginea aia aurie si pielea prea deschise la culoare nu ma tenteaza.

Dincolo de faptul ca este doar un concept si ca nu va ajunge sa fie un produs, pot sa zic ca ideea este una foarte bine executata. Display-ul semirotund iti ofera posibilitatea sa muti icoanele in sus sau in jos pentru a face loc altor aplicatii. Interfata este simpla si foarte eleganta.

Partea mai interesanta este ca acest ceas/bratara vine cu o pereche de ochelari care iti ofera notifications.

Povestea intreaga pe Wired.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*