family guy vs the simpsons

is it just me sau family guy a inceput sa nu mai fie amuzant. nush daca serialul animat (mai) e difuzat in romania, dar cu siguranta ai auzit de el. daca nu… well.. cauta sa vezi citeva episoade. merita… cindva.

e normal ca atunci cind esti difuzat zilnic la tv nu poti sa scrii episod dupa episod si toate sa fie pline de umor inteligent. si cainele sau stewey nu prea mai sunt bagati in seama. ei faceau toti banii.

si divertis o luase razna cind a inceput sa fie dat la antena pe banda rulanta…

pe de alta parte, baietzii care fac the simpsons reusesc sa scoata un produs de calitate si nu au ramas fara idei nici chiar dupa ce au scos un film.

in ultima vreme am inceput sa ma uit si la “american dad”. fox le difuzeaza seara pe toate trei. stilul e acelasi ca si cel de la “family guy” der putin mai rece sau mai mistocar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Family Guy era unu dintre cele mai bune seriale dar parca dela sezonul 5 incoace e tot mai slab. Multi fani printre care si eu am renuntat sa`l mai urmarim. Nu se difuzeaza la noi dar bineinteles sunt surse externe de (apro)vizionare. :)

  2. Producatorii de la Family Guy pregatesc alt serial ce se va difuza exclusiv pe internet din ce am auzit…probabil asta ii epuizeaza. :-) Primele sezoane din Family Guy sunt superbe dar acum chiar s-au ramolit, sa speram ca isi revin.

  3. primele 2 sezoane din family guy sunt super tari…
    dar american dad e altceva :)
    cum a zis si Adrian sunt mai “intepatoare” si mai mistocare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*