PC does what?

O reclama amuzant de slaba care ne arata un singur lucru: fabricanti de PC-uri sunt atat de disperati incat au fost format o alianta si incearca sa-si promoveze mai bine produsele.

“PC does what?” vorbeste despre un laptop care se transforma usor in tableta, care are sunei si luminozitate mai buna si care are o baterie de pana la 18 ore.

Un bun candidat pentru ideea proasta a anului :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*