PayU România a fuzionat cu PayU Polonia

PayU România

PayU România încheie procesul de fuziune cu PayU Polonia, în urma căruia devine parte dintr-o organizație globală cu o structură centralizată, garantându-le tuturor clienților cel mai mare portofoliu de metode de plată din domeniu și un sistem european integrat de control al fraudei. PayU le oferă clienților săi excelență operațională și o transparență de procesare reglementată la cele mai înalte standarde din domeniu.

PayU România

,,PayU este în primul rând un partener de business de încredere pentru sute de mii de comercianți din mai multe industrii din întreaga lume. Oferim legătura directă între nevoile comercianților și nevoile consumatorilor care plătesc online, iar fuziunea cu PayU Polonia ne asigură o creștere strategică puternică, reflectată în beneficii pentru clienții și partenerii noștri, de la securitatea plăților și până la programe de prevenire,” a declarat Marius Costin, CEO PayU România.

PayU România este lider al procesatorilor de plăți online și beneficiază atât de expertiză globală în domeniu, cât și de o bună înțelegere a contextului local. Compania este într-un proces de dezvoltare dinamică și începând cu acest an va pune bazele unei noi direcții strategice pentru a oferi servicii unice pe piață.

,,Piața de plăți online din România este într-o continuă creștere – cu siguranță anul acesta va înregistra o creștere cu doua cifre față de anul anterior. Expertiza globală și reglementările europene sunt absolut necesare pentru a susține creșterea afacerii și pentru a aduce valoare adăugată și perspective de dezvoltare clienților noștri”, a adăugat Marius Costin.

Fuziunea PayU România cu PayU Polonia

La finalul anului trecut, PayU România a început un amplu proces de regândire a structurii de business, orientându-se strategic către companiile de tip enterprise și cele regionale. Acest lucru a dus la încheierea unui parteneriat cu Banca Transilvania, astfel încât afacerile de tip IMM din portofoliu să aibă opțiunea de a beneficia, după încheierea colaborării cu PayU, de cele mai bune servicii bancare îmbinate cu procesarea online, dar și de servicii personalizate în funcție de etapa de dezvoltare a afacerii lor.

Începând cu 1 aprilie 2016, PayU Polonia a preluat activele PayU România, PayU Republica Cehă și PayU Ungaria. Acest lucru înseamnă că, la nivel organizatoric, entitățile își continuă activitatea local, beneficiind direct de expertiza globală a grupului.

Unele dintre cele mai importante beneficii pentru clienții PayU sunt: securitatea plăților, metodele noi și inovatoare de plată puse la dispoziție și controlul fraudei și programul de prevenire. Acestea din urmă asigură monitorizarea zilnică a tranzacțiilor, precum și verificarea manuală și post-validarea procedurilor efectuate de experți în identificarea fraudei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*