Orange propune ateliere despre “Un internet sigur și util pentru copii” în cadrul programului Școala Altfel

Școala Altfel la Orange România
Școala Altfel la Orange România

Orange România organizează, în luna Aprilie, ateliere digitale pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani, în cadrul programului național “Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Școala Altfel la Orange România
Școala Altfel la Orange România

Astfel, în perioada 18-22 aprilie, în București, Cluj și Iași, prin intermediul unor workshopuri interactive susținute de traineri specializați de la Salvați Copiii, cei mici vor învăța cum pot accesa instrumentele digitale și care sunt oportunitățile de dezvoltare pe care le ofera universul online.

Internetul ocupă în prezent un loc important în viața copiilor, iar evoluția digitală aduce cu sine, pe lângă numeroase beneficii, și potențiale riscuri. Prin programul conceput, Orange își propune accesul la informare a peste 700 de elevi din toată țara despre importanța siguranței în mediul online și despre resursele digitale pe care aceștia le pot folosi în procesul de învățare.

Atelierele vor fi organizate zilnic, pe parcursul întregii săptămâni, la Impact Hub București, Hub Cluj și Țara Minunilor din Iași. Participarea este gratuită, iar la un atelier pot fi înscrise clase de maxim 25 de copii.
Înscrierea se poate face până pe 8 aprilie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.

Programul complet al atelierelor este:
Bucuresti – Luni – Joi: 9.00-11.00, 13.00-15.00, 16.00- 18.00, Vineri: 9.30 – 11.30
Cluj-Napoca – Luni – Joi: 9.30-11.30, 13.30-15.30, Vineri: 9.30 – 11.30
Iasi – Luni – Joi: 9.30-11.30, 13.30-15.30, Vineri: 9.30 – 11.30

Atelierele sunt organizate de Orange România în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii România. Componenta Un internet sigur și util pentru copii reprezintă unul din cei patru piloni strategici ai programului Orange de responsabilitate socială: implicarea în comunitate, incluziunea digitală, protecția mediului și siguranța copiilor în mediul digital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*