PayU lansează o nouă modalitate de finanțare a cumpărăturilor online, pe platforma eMAG

PayU lansează o nouă modalitate de finanțare a cumpărăturilor online, pe platforma eMAG

Noile opțiuni de plată pentru achiziții online rapide și ușoare cu cardul salvat: Cumperi acum, plătești mai târziu (BNPL) – cumperi acum, plătești în 30 de zile fără costuri suplimentare; SLICE IT – cumperi acum, plătești în patru rate.

PayU, furnizor de servicii de plată online și fintech pe piețele emergente cu creștere accelerată, a anunțat astăzi că o nouă soluție inovatoare de plată prin creditare, dezvoltată de PayU, este disponibilă pentru cumpărătorii români. Retailerul online eMAG este primul partener care oferă clienților săi posibilitatea fie de a amâna o plată, fie de a plăti în patru rate, pentru toate categoriile de produse atât din oferta proprie, cât și pentru produsele vândute de comercianții activi pe eMAG Marketplace.

Soluția PayU de plată prin creditare este disponibilă pentru cumpărători în două opțiuni separate: Cumperi acum, plătești mai târziu (BNPL – Buy now, Pay later), în care cumpărătorul amână plata cu 30 de zile fără costuri suplimentare și plata în patru rate lunare (SLICE IT), prima rată fiind plătită la data efectuării tranzacției, iar restul pe o perioadă de trei luni calendaristice de la aceasta.

Metodele de plată sunt disponibile momentan în versiune Beta pentru clienții eMAG care au un istoric de tranzacționare și plată.

Pentru a beneficia de această soluție de plată, clienții trebuie să-și salveze cardul în contul lor eMAG și să opteze pentru una dintre noile metode de plată în momentul finalizării achiziției.

Până la finalul acestui an, PayU își propune să ofere aceste metode de plată pentru toți clienții eMAG interesați, printr-un proces simplu de înrolare și aprobare ce necesită un minim de informații din partea lor. PayU plănuiește să ofere această soluție de plată prin creditare tuturor partenerilor săi din România, odată ce va finaliza implementarea proiectului pilot cu eMAG.

„Focusul PayU a fost întotdeauna de a pune la dispoziția comercianților și clienților acestora metode de plată multiple, astfel încât să deservească nevoia de a avea mai multe opțiuni pentru finalizarea unei achiziții în mediul online. În contextul în care numărul de consumatori online este în continuă creștere, ajungând în 2021 la 9 milioane de români1, lansarea unei noi soluții de plată care implică și creditare este un pas firesc pentru PayU. Prin cele două opțiuni de plată cu creditare, pe care le oferim prin platforma eMAG,  ne propunem să facilităm accesul la cumpărături online simple, rapide și sigure pentru toți românii care nu au posibilități imediate, încurajând astfel, încă o dată, comerțul electronic local”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU România.

Noua soluție de plată prin creditare lansată de PayU oferă cumpărătorilor online acces mai facil la finanțare și autonomie în ceea ce privește modul în care plătesc, făcând procesul de achiziție mai accesibil pentru aceștia și îmbunătățind puterea de cumpărare.

„Credem că oferta de creditare PayU va transforma viața cumpărătorilor români. Accesibilitatea mai mare la fonduri le va oferi multora confortul de a ști că pot cumpăra ceea ce doresc, atunci când doresc. eMAG a fost partenerul ales pentru faza de pilot, datorită competențelor în zona de tehnologie, a deschiderii de a testa și a dorinței de oferi clienților servicii noi. Este o platformă de încredere, care are ani de experiență în spațiul de retail și așteptăm cu nerăbdare să vedem soluțiile de plată prin creditare PayU încurajând și mai mult creșterea acesteia”, a declarat Martyna Szczepaniak, Head of Consumer Credit, PayU EMEA.

„Cu toții am experimentat, la un moment dat, situații în care aveam mare nevoie de ceva, dar nu aveam destui bani. Sunt sigur că ne amintim cât de frustrant poate fi acest lucru. Cu oferta de creditare PayU, clienții eMAG nu trebuie să mai aștepte, deoarece acum pot cumpăra orice și oricând doresc și pot rambursa ratele într-un mod transparent și convenabil”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*