paulo coelho – alchimistul – audiobook gratuit in iTunes

daca iti place coelho, daca iti e lenes/ocupat sa citesti sau daca iti place sa ti se citeasca povesti da o fuga la iTunes. azi ai Alchimistul gratuit.

eu indeplinesc toate conditiile de mai sus (adik sunt ocupat, da?) asa ca m-am si apucat sa o descarc. abia astept un zbor spre romania sa mi se citeasca, in avion, nuvela lui coelho…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. placerea unei carti… ascultate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*