pasul cel mare

there’s no turning back

apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. FELICITARI !!! Welcome 2 the MacUsers Club :P

  Acum sa vezi ca nu te mai desprinzi de el :))

  Ne putem astepta deja la posturi de jenu’: Pe asta o stiti? sau Uite ce pot face in MAc OS X!

  Inca o data FELICITARI !!!

 2. Felicitari! Sa ai parte de el pana te plictisesti si FARA INCIDENTE! Sa fie cu noroc si … asteptam vesti gen “Uite ce am descoperit”
  Apropo eu sunt p windows :))

 3. “si halatul…cat costa halatul???” mi se pare cam scump pt criza asta:)…raman deocamdata fan win…sa-l stapanesti sanatos…presupun ca il primesti in state de aia ai shiping gratuit

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. decizia macBook Pro | boio.ro
 2. apple si banii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*