partidele spun lucruri trasnite

sau cum… "in judetul nostru va fi infiintat un weblog…"

nu vreau sa irosesc spatiul de blog publicind comunicate ale partidelor, dar cel pe care l-am primit astazi de la PIN Constanta e muult prea funny. baietii de la PIN povestesc cum va functiona politia referenduumului.

"[…]un efectiv de 2000 de persoane, distribuite in toate centrele teritoriale si in municipiul Bucuresti. Aceste persoane vor putea fi identificate dupa costumatia ce va contine blue jeans, geaca alba, sapca alba sau albastra si legitimatia Politiei Referendumului."

partea si mai interesanta este implicarea noilor tehnologii in acest proces. Partidul Initiativa Nationala e cam confuz, dar da bine sa te prefaci ca stii cum e cu internetu…

"Mentionam ca in  judetul nostru va fi  infiintat un weblog, cu adresa «pin-judet@weblog.ro» prin care oamenii vor putea comunica direct cu noi, unde se vor putea primi eventualele reclamatii[…]"

mare e gradina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*