engleza in romaneste

azi e ziua spam-ului si nu stiu eu?

o jucarie noua tip hi5 sau alte prostioare pentru pre-teen a aparut in .ro. Milgram (initial am zis ca e miligram, dar le lipseste un i) trimite mailuri aiurea in incercarea de a-si face cunoscute serviciile. problema lor este ca inventeaza cuvinte care nu exista in limba romana sau, mai rau, expresii care suna ca nuca-n perete. asta pe linga virgulele care apar acolo unde te astepti mai putin…

citeva exemple alese la intimplare: "PoÅ£i să-Å£i aranjezi pozele în albume ÅŸi să le împărÅ£eÅŸti prietenilor doriÅ£i", "Cu ajutorul Milgram, relaÅ£iile tale pot avea trei niveluri, cu CunoÅŸtinÅ£e căutătoare de parteneri matrimoniali" si asa mai departe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si eu am primit un mail de la ei. M-am inregistrat asa de curiozotate, dar nu stiu… cam vai de mama lor sunt.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » social networking pe bani grei

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*