ultimul back-up pe windows?

am fazut azi unul dintre ultimele back-up-uri pe windows. este un moment remarcabil, nu?

peste doua saptamani si ceva ma mut pe mac. si ala stie sa-si faca singur back-up. dupa mai bine de 15 ani de lucrat pe PC, schimbarea o sa fie majora.

nu renunt la windows de tot. mac-ul meu va avea XP-ul instalat. cel putin virtualizat daca nu cu boot camp. pe de o parte mai am nevoie de anumite programe care ruleaza (deocamdata numai) sub windows si pe de alta parte o sa am si contact cu persoane care au fisiere care nu pot fi deschise de mac. greu de crezut… dar nu strica sa-l am de rezerva…

6 Comments

 1. Bravo.
  Eu cand mi-am luat iBook-ul, second-hand, l-am luat aproape full. L-am formatat repede si umplut cu fisierele de pe PC tot atat de repede.
  Cand am trecut pe MBP s-a simtit diferenta.
  Noile modele sunt superbe dar nu-mi permit sa-mi iau unul inaintea unui ACD.
  Se zvonea ca, daca te duci la Apple Store, dai laptop-ul vechi (in cazul meu un MBP aproape nou), o diferenta aproximativ mica si iti ofera modelul nou. E real?
  Vorbesc strict de USA.

 2. @Cristi: Fisierele .docx sunt si pe Windows daca ai Office 2007/8.
  Nu e un format specific OS X pentru ca poti salva si in .doc.

 3. salut adrian.
  si eu dupa 15 ani de pc am trecut acum 2 luni la mac. rulez xp cu parallels dektop si merge f bine. atata ca normal ca am luat un troian ca expirase antivirusul. dar nu e grav ca si asa il folosesc doar pt autocad. restul merge perfect sub mac osx.
  daca ai intrebari te pot ajuta ca si tu ne ajuti mult.
  de exemplu eu am avut mare problema caci hardul extern de 1.5Tb care il aveam era ntfs si macosx il vedea read only dar se poate rezolva.
  mac rulez.:)
  vreau si noul macbokpro acum .:) merge perfect cu imac si iphone nu?! :)
  mi-am facut si cont de mobileme pt sincronizare contacte si intalniri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*