OS X Syrah

Un concept realizat de Danny Giebe. Este flat, dar pot sa zic ca-mi place.

Ma temeam ca un OS X care sa ia linia de design a lui iOS 7 nu ar fi pe placul meu. Si totusi…

Daca iti place cum arata Finder-ul, poti sa instalezi anumite elemente din el.

click pe imagine pentru detalii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Finder ar avea nevoie de un “overhaul” serios.

    Ce sa mai zic de iPhoto! Odata ce libraria depaseste 100 Gb performantele lasa de dorit.
    Probabil pe un MBP se misca bine.

    Sa nu mai zic ca in majoritatea cazurilor sistemul de operare nu se poate restarta automat din cauza iTunes. Iar iTunes se joaca cu nervii mei: ba imi vede iDevice-urile ba nu le mai vede.

    Deci astept cu interes o versiune noua si voi face si un upgrade la MBP ca sa nu mai existe “scuza” ca hardware-ul e depasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*