Pentru ce e bun un iPad

Imi zicea cineva ca iPad-ul nu prea e bun la multi-tasking. Nici nu trebuie. Nu e Surface, sau laptop. E iPad si stie sa faca cite un lucru o data si il face foarte bine.

Nu vrei sa faci excel-uri, nu vrei sa faci video chat si sa trimiti grafice la munca si nici nu ai nevoie de el ca sa compari datele din programe diferite.

Un iPad este excelent atunci cind vrei sa vezi un video si sa ai baterie buna. Este genial cind vrei sa citesti o carte sau un articol si stie sa faca si chestii de munca. Are design bun, baterie buna, ecran bun si un ecosistem care merita.

Exemplul asta cu Jimmy Fallon mi se pare cel mai bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Super tare …:) nice duet :) buna si aplicatia pentru ipad.
  Cum le gasesti tu pe toate :)

 2. Pai cum sa contra-argumentezi cand folosesti exemplul aplicatiilor de muzica unde iPad este rege absolut + adaugi un Billy Joel in equatie?

  Totusi, nu ar strica sa pot face FaceTime si sa share-uiesc poze in acelasi timp cu interlocutorul.

  Sau, sa am conturi utilizator ca sa pot imparti un iPad cu copiii.

  Sau sa pot schimba muzica in timp ce te citesc fara sa trebuiasca sa dau dublu-click pe home, dupa care sa navighez la applicatie, etc, you know the drill.

  De acord ca e cel mai bun, face un lucru extrem de bine, dar vrem si lucruri mai avansate, optiuni pentru entreprise, etc

  De unde si zvonurile cu iPad Pro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*