“In tara lui Dovlecel” – o poveste pentru iPad

Sunt adeptul cartilor multimedia pentru copii. Mai ales daca ele sunt in limba romana (nu traduse in romana din cine stie ce limba).

In tara lui Dovlecel” este prima astfel de carte originala pe care o vad si imi place sa o dau mai departe. Aplicatia pentru iPad este compatibila cu toate versiunile device-ului si este Retina Ready. Daca tu nu vrei sa o citesti, atunci “Dovlece” vine si cu o functie de audiobook, adica o voce care citeste fiecare pagina copilului tau. Animatia 2D interactiva si sunetele ambientale intregesc joaca.

Iata povestea, relatata chiar de autor – Irina Nicolae:

Undeva într-un sătuc liniștit trăia o familie fericită… Familia avea doi copii, unul mai frumos decât altul: Maya și Marc.

Cei doi se pregătesc să plece în “țările calde”, peste mari si tari, acolo unde se adăpostesc toate păsările și animalele planetei!

Aici, mare le-a fost uimirea! În fața ochilor lor se întindea o pajiște aurie, cu o iarbă deasă și înaltă, flori viu colorate, fluturași care zburau de colo-colo, și un cer limpede şi curat…

Totul parea ireal, dar într-o secunda cerul s-a schimbat…

O vrăjitoare bătrână și rea a pustiit totul în calea sa, a culcat mii de copaci la pamant, a otrăvit apa și a blestemat tărâmul, până ce un suflet curat va găsi diamantul coroanei și-l va salva pe Dovlecel din ghearele Leului fioros și va reda frumusețea și bucuria tărâmului.

Oare vor reuși cei doi să treacă cu bine de toate încercările și șiretlicurile vrăjitoarei?

Vor reuși să-l salveze pe Dovlecel? Vor reda frumusețea ce domnea cândva pe „Tărâmul Dovleceilor”?

Daca ai un copil, atunci sunt sigur ca iti va face placere sa rasfoiesti aceasta aplicatie pe iPad impreuna cu el.

“Dovlecel” costa 3,99 dolari, dar boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga cartea multimedia “In tara lui Dovlecel” pe boio.ro http://is.gd/TzvN8i”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi alesi, prin tragere la sorti, pe 11 iulie.

Update: Paul Balogh, developerul aplicatiei a suplimentat codurile pentru castigatori de la 3 la 6. Asadar, castigatorii sunt: @demiburaga, @gonzalles76, @Deltady, @Mircea_Mihai, @alithenake, @sergiudodis

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.