OS 11 dupa modelul iOS 7

Niste imagini foarte bine desenate de catre Andrew Ambrosino ne arata cum ar fi un OS X sau OS 11 dupa chipul iOS 7. Nu arata rau deloc, doar ca fontul ala prea subtire poate sa fie usor ilizibil.

Ca sa-ti dai seama mai bine ce ar insemna sa ai o astfel de interfata, ia imaginile din dreapta, mareste-le pe un full screen si vezi cum iti plac.

Apropo, nu ma intelege gresit: NU sunt adeptul unei schimbari. Felul in care arata acum OS X mi se pare suficient de modern, usor de utilizat si user friendly. Dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne clatim ochii cu niste desene interesante.

Autorul acestor mock-up-uri are si o idee pentru redesanarea Windows 8.2 sau Windows 9.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*