Gigs 2 Go – stick-ul USB pe care poti sa-l lasi in urma

Ai unul in buzunar sau pe birou, dar nu prea iti vine sa-l dai cuiva de tot, nu?

Gigs 2 Go rezolva problema asta si o face si intr-un mod responsabil fata de mediu. USB Drive-urile sunt facute din carton presat.

Jucaria asta de marimea unei carti de credit costa 35 dolari in perioada de proiect Kickstarter. Vine in mai multe variante de capacitate de la 2GB x 4 pina la 8GB x 4 bucati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*