Atunci cind mintea umana bate computerul

E chiar asa de greu sa faci programul de joc pentru echipele din MLB (Liga de Baseball americana)? Un computer nu poate sa faca decit 80% din el pentru ca regulile sunt atit de multe si cerintele tin de dorintele fiecaruia.

Putini stiu ca programul a fost facut ani intregi de o familie – sot si sotie. Ei sunt numiti “The Schedule Makers”.

Cea mai interesanta parte este ca totul era facut cu creionul pe hartie, pe masa din bucatarie

In cazul in care nu vezi clipul, poti sa intri pe acest link.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mi e greu sa cred ca, chiar si acum 20 de ani cand or fii facut ei sistemul ala informatic, acesta putea genera doar 80% din raspuns. este vorba de programare de baza.. sunt calculatoare care genereaza combinatii de cifre cu scopul gasirii urmatorului numar prim cunoscut oamenilor.. nu cred ca un pc se poate incurca cu 3000 de combinatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*