Orange Romania nu e gata pentru iPhone 3.0

nici nu ma asteptam sa fie, de altfel…

Orange Romania au fost luati prin surprindere de noul firmware. Asa ca unii dintre clientii lor s-au trezit cu telefoanele in imposibilitatea de a fi activate dupa update.

Sunt curios ce zice serviciul lor de relatii cu clientii?

PS: Nici Vodafone nu sunt mai prejos: reteaua lor a fost cazuta azi dupa amiaza pentru cel putin 90 minute. SMS-urile au avut intirzieri de mai bine de o ora si apelurile catre anumite numere din reteaua Vodafone plus numere din Orange nu puteau fi efectuate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Eu cred ca Apple nu e gata pt 3.0 …nu de alta dar serverele pt activare sint la ei nu la Orange. Se pare ca eroarea “network connection timed out” au primit-o si cei din alte tari.

 2. Sincer nu cred ca erau chiar asa de nepregatiti ,probabil la modul general ca firma ,eu insa am sunat acuma o saptamana sa activez serviciu de tethering si intradevar nu aveau inca setarile da stiua despre ce este vorba si de faptul ca am facut update la OS ,de fapt incerca sa ma convinga ca nu merita sa activez tethering-ul pentru ca iPhone–ul se incalzeste foarte tare daca il folosesc pe post de modem… :)))) ,dupa 4 zile in care am ajuns sa consum 150 MB pe ora pot sa spun ca telefonul e rece ca pestele :P in postura de modem ,este mult mai cald cand folosesc telefonul sa navighez pe net

 3. Sincer, nu vad nici o legatura cu Orange in activarea iPhone 3G. Serverele de activare a “telefonului” nu au legatura cu Orange. Am intrebat un amic “bine infipt” tehnic si mi-a confirmat.
  Daca la update vi se afiseaza eroarea (citat din memorie): “The iPhone “nume iPhone” cannot be updated at this time because the iPhone activation server is temporary unavailable”, procedati astfel:
  1 – Conectati iPhone la calculator, deschideti iTunes si apasat up-date.
  2 – Cand apare mesajul “Extracting …….. ” deconectati fara mila calculatorul de la internet.
  3 – Dupa update cum este si normal iPhone-ul nu poate initia decat apeluri de urgenta. Restartati iTunes si gata !. Aveti noul OS 3.0 proaspat instalat si activat.
  Succesuri !

 4. inainte de update scoateti pinul de pe SIM nu o poate activa cu pinul activ…
  in rest a mers fara probleme…intradevar nu se puteau numa apeluri de urgente dupa update…dar restart la lelefon…si iTunes …si dupa aceea merge bine…

 5. Well, nu stiu ce probleme ati avut voi cu iphone 3g pt ca al meu merge bine, nu am avut probleme nici dupa update nici in timpul acesteia. Totusi am o intrebare, de ce nu ma lasa sa accesez itunes store numai appstore?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*