Ai 3.0? Cum e?

da si niste detalii despre model, cum se misca, cit a durat download-ul, daca au fost probleme la instalare etc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Am facut update dar nu pot configura MMS-ul. Lipseste “Cellular Data Network” din Settings > General > Network. A dat o eroare la update dupa care am fost nevoit sa fac restore dar cand a pornit avea OS 3.0. Sfaturi/sugestii?

  iphone 3G 8GB de la Orange fara jailbrake pana acum

 2. Am facut update la 3.0 gratuit pe iTunes(am ipod touch 2g 16g). Tot ce a trebuit a fost versiunea GM de la 3.0. Pe maine probabil ca vine si jailbreak-ul. E cam ciudat peisajul fara Cydia, Winterboard si Installous. Parca se misca mai cu talent. Spotlight si copy paste erau necesare de-acum. :)

 3. Este normal ca iPhone-urile voastre sa se miste mai repede daca nu aveti nicio aplicatie instalata decat cele standard. La 2.2 si 2.2.1 de exemplu, dupa restore fara cydia fara winterboard, 5 row dock etc, terminalul are 42 – 45 MB RAM liberi. Deci, daca nu are jailbreak sau aplicatii din appstore comparatia de viteza este inutila.

 4. Eu am facut acum update si nu imi mai merg aplicatiile pe care le’am cumparat din iTunes, doar cele free. A mai patit cineva asa pana acum? Aveti vreo idee despre cum s’ar putea rezolva?

 5. @john: hmm, cam nasol… pesemne inca nu exista versiuni compatibile cu 3.0 pentru aplicatiile alea… ?

 6. Salut Adrian !
  O noua zi cu 3.0 o noua problema. Sper sa ma poata ajuta cineva . Daca doresc sa copii un text de undeva intr-un sms nou, iar textul ocupa mai mult de o fereastra dinaia de scris la sms si vreau sa “urc” sa schimb ceva nu merge ( daca scriu de mana textul pot sa ma intorc unde vreau sa corectez). Multumesc .

 7. Prima si ultima dezamagire APPLE!
  Am facut ca prostu’ update la 3.0, pot doar suna la “prietenii” nostri comunitari Politia!, stau de 2 zile super suparat ca nu pot face nimic, nici downgrade, nici activare… asa ca am sa-l pun la cutie pana cand, baietii de la dev team, o sa scoata ceva, daca o sa mai scoata ceva! probabil am sa incerc sa-l fac sa mearga, si il vand. Imi dau seama ca lupta asta de a face tone de bani exista si ii apple mai rau ca in microsoft! Cred ca 50% din timpul lor petrecut la dezvoltarea unui nou os pt iphone este cum sa combata metodele prin care hackerii reusesc sa-l “lucre”! Viata mea era parca mai libera inainte de a aparea acest device, care acum imi mananca ore din fiecare zi, asa ca am hotarat sa renunt la “marele” iPhone!

 8. Stiam ca nu este jailbreak, dar nu stiu de ce am crezut ca daca orange e partener apple, poate ca o sa mearga macar activat. stiu ca nu e luat de la orange romania telefonul da mno… credeam ca are retelele partenerilor la liber indiferent de tara din care e luat! Am fost prost la faza asta recunosc!

 9. Sincer ma asteptam la mai multe de la noul soft minune dar sunt cam dezamagit ,parerea mea e ca daca vroiau puteau sa modifice macar camera de la 3g sa mearga si video si sa nu zica cineva k nu se putea k nu ii cred .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*