Am invins sistemul

UIte ca se poate sa dai gata si Apple. In episodul de azi: cum iti iei un iPad 3G cind Apple nu vrea sa ti-l vanda :)

Aveam deja doua iPad WiFI la activ, cumparate frumos din magazinul lor online. Atunci cind am hotarit sa trec la 3G l-am comandat tot de pe apple.com. Si baietii erau la un pas sa mi-l trimita. Numai ca si-au dat seama ca am deja doua si au refuzat in ultimul moment. Am incercat mai intai sa comand unul la Mac Mall. Numai ca acolo, comanda este in back order de pe 20 mai.

Metoda simpla si rapida era tot apple.com. Asa ca am facut un cont pe alt nume, cu o alta adresa de email si o ala adresa postala. Contul de card e pe numele meu, dar Apple nu verifica amanuntele de genul asta. Si uite asa, astazi m-am trezit cu un email de la ei ca mi-au trimis iPad-ul 3G. In mai putin de o saptamana il voi avea.

Acum trebuie doar sa mai gasesc un client pentru iPad-ul WiFI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Grozav, ce sa zic !
    Nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap. Foarte isteata treaba…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*