oprescu la primarie. cine e elena udrea a lui?

sondajele arata ca sorin oprescu ar iesi primar. miami e prea departe de bucuresti, asa ca nu prea ma intereseaza subiectul…

altceva e funny. se zvoneste prin blogosfera (pt ca si oprescu are blog si deh… e si el blogger) ca o sa avem o noua elena udrea. de data asta una marca… oprescu?

ghici cine va fi frumoasa de la primarie?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. De gagica chiar nu stiu cine este, dar pe Oprescu il simpatizez f mult. Si cred ca va iesi el pt ca il vad un om f capabil si cu mult tupeu in el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*