Oglinda inteligenta iti arata vremea, ora si ultimele stiri

Am vazut oglinzi din astea “fermecate” intr-o gramada de filme a caror actiune are loc in trecut. Pana acum nimeni nu a facut una pe care oricine poate sa o instaleze acasa sau o oglinda pe care sa o poti cumpara de la magazin.

Oglinda inteligenta a rulat mai intai pe Chromecast, apoi pe Nexus Player si acum pe Fire TV Stick.

Sincer mi-ar placea sa am asa ceva in baie. O oglinda care sa-mi arate temperatura de afara si prognoza meteo, ora, stirile locale si nationale, poate niste notificari urgente atunci cand primesc un SMS sau un apel si nu pot sa raspund.

Citeste toata povestea pe medium, in articolul lui Max Braun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*