offline blogging

de mult cautm o combinatie de softwa ar sa-mi permita sa fac blogging din offline si sa-mi asigure aceleasi unelte pe care le folosesc zi de zi in online. asta pentru ca de cele mai multe ori nu am acces la net atit cit am nevoie, sau pentru ca viteza nu-mi permite sa fac tot ceea ce vreau.

din aproape in aproape am reusit sa o gasesc si de citeva zile bune o folsesc cu succes.

orice zi de blogging incepe cu e-mailu’. verific si aprob comentariile de pe blog si apoi citesc mesajele de la cititori sau prieteni. entu asta folosesc combinatia gmail – outlook 2007.

aveam nevoie insa si de un feed-reader care sa mearga bine offline. am in lista de feed-uri cel putin 80 de bloguri si website-uri asa ca am nevoie de un cititor rapid, care sa nu consume resurse multe si sa imi poata oferi si acces offline. l-am gasit cu surprindere in outlook 2007. pina cind imi citesc mailurile si raspund la ele outlook imi updateaza si feed-urile.

trecind la partea de blogging propriu-zisa, am inceput sa folosesc din plin windows live writer (wlw). am o singura problema cu postarea pozelor pe blog dar asta se rezolva cu un client de ftp gen filezilla. deci totul se face offline.

apoi, cin am acces la net din nou doar public posturile pe blog si verific totul in outlook.

nu visam niciodata ca blogul se poate muta pe offline, sau ca microsoft imi poate ofei uneltele de care am nevoie pentru asta, dar pot sa zic ca sunt foarte multumit de jucariile in cauza si pentru asta au de la mine o mare bulina rosie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*