blogger adevarat

nastase a demonstrat azi ca e blogger adevarat. nu printr-o analiza complicata expusa pe blog si nici printr-o stire oferita in exclusivitate online.

al nostru a primit si a dat mai departe o leapsa de blog. una cu desktopu de la calcuatoru propriu si personal. aflam cu ocazia asta ca ruleaza windows vista pe un Sony Vaio, ca foloseste outlook 2007 (buna alegere de altfel) si ca da bani multi pe zapp internet express (si eu faceam asta in concediu in romania, in lipsa de altceva).

apropo, echipa AN nu vreti sa scurtati putin permalinkurile omului ca sunt prea complicate si motoarele de cautare se cam impiedica de ele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*