internet explorer – life time achievement

browserul lu microsoft a primit titlul de cea mai influenta tehnologie din ultimii 25 ani.

ce-i drept multi am crescut cu el. sunt curios care va fi tehnologia urmatorului sfert de veac? messengeru?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sunt sute de tehnologii care ne influenÅ£ează viaÅ£a ÅŸi ne-o vor influenÅ£a în continuare, aÅŸa că e greu să alegi una care să fie cea mai cea. S-ar putea ca în laboratoarele Google să se pregătească acum următoarea mare schimbare. Poate vom intra în Matrix în câţiva ani…
    Off topic: acum am văzut că m-ai adăugat în blogroll, mulţumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*