lupta cu valizele

incep peste juma de ora sa ma lupt cu valizele. deocamdata sa le umplu.

urmeaza o curatenie rapida in casa si un somn bun si lung inainte de zbor. maine parasesc miami pt 2 luni. nu o sa-mi lipseasca. am o gramada de lucruri de facut si de vazut in romania si mai ales o gramada de oameni de intalnit.

sper ca in cele 2 luni de concediu sa pot sa-mi pun la punct vechile chestii ramase nerezolvate si mai ales sa editez si sa postez pe blog toate filmele si pozele din ultimele luni.

toata lumea ma intreaba ce vreau sa maninc cind vin acasa: eu ma gandesc la o placinta cu brinza si o shaworma. ai alte sugestii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Daca tot vrei o shaworma asa tare, te sfatuiesc sa iei de la voiculescu. parca din cta erai nu?

  2. In Constanta nu ti-as putea recomanda ceva dar un loc unic si suprinzator de frumos pot sa iti recomand – considerand ca o sa vrei sa colinzi destul e mult… Si atunci: daca jungi in zona Sighisoara, dupa ce treci de oras exista un sens giratoriu de unde poti alege: directia Tg Mures sau Medias. La cativa km de giratoriu alegand Medias-ul exista Domeniul Dracul ( chiar la intrarea in localitatea Danes). Merita sa mergi acolo ! Mancarea?… Totul e la superlativ acolo
    Ganduri bune!
    http://dracul.ro/contact_rezervari_dracul_danes.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*