oana pellea si “children of men”

am avut un motiv in plus sa-mi placa "children of men". pelicula o are printre actorii secundari si pe oana pellea. pina mai acu ceva vreme nu stiam despre ea decit ca e actrita de teatru, ca e fiica lu Amza si ca se judeca cu Becali. 

children of men merita vazut, macar pentru ea. joaca rolul unei tiganci. dar nu e genu de tiganca pe care o vezi cersind sau furind. si chestia si mai tare e ca toate replicile ei sunt intr-o curata limba romana. fara dezacorduri, cu accentul si intonatia unui bun actor. doar ca restul actorilor (vorbitori de limba engleza) nu o inteleg deloc. asta e problema lor…

anyway, "children of men" are si 3 nominalizari la oscar pentru scenariu, montaj si imagine. sa le ia pe toate si actorii romani sa fie mai prezenti pe ecranele lumii. meritam si noi asta ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Ai dreptate.Filmul este extraordinar iar Oana Pellea Excelenta.Oana Pellea are citeva premii internationale pentru roluri in cinema. Dar nu e vina ta ca nu stii, e vina presei care in loc sa promoveze valori reale, ne baga pe git…tot felul de …vedete.

 2. Nu trebuie sa surprinda pe nimeni prestatia artistica a Oanei. Ea este un artist COMPLET si COMPLEX. Oana poate oricand, sa intruchipeze si sa traiasca cu cea mare mare intensitate in rolul celor mai diverse si complicate personaje. Lucrul acesta a fost dovedit de nenumarate ori prin premiile pe care le-a obtinut.
  Oana a fost,, este si va ramane pentru totdeauna un MARE actor.
  Dorim cu toti Oanei ,cat mai multe premii internationale pentru ca MERITA cu prisosinta.
  Cu multa consideratie,
  prof. Mircea PELEA
  redactor tv
  licentiat in stiinte juridice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*