24 ore de “eurovision-ul” blogurilor

inscrierile cred ca au depasit orice asteptari. sunt sute de nominalizari in doar 24 ore.

asa pe scurt: categoria cu cele mai multe titluri (133) este "Cel mai bun blog personal", asta poate si pentru ca in blogosfera romaneasca sunt mai mult bloguri de autor si foarte personale ca si continut. Vine tare din urma "cel mai bun post de blog" (118). 

cele mai putine nominalizari apar la "blogul de afaceri" (11).

agitatie mare si pe pagina de sugestii si reclamatii. bloggerii au gasit niste probeleme tehnice cu butoanele, care pare-se ca s-ar fi rezolvat si acum incearca gasirea unei solutii de sortare si "statistificare" (na, cam inventat un cuvint) a nominalizarilor…

blogul pe care-l citesti acum ("adrian boioglu – tot mai sus") figureaza in momentul de fata in 8 din cele 16 categorii. pai sa fie primu si la vot, zic yo :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*