trafic.ro are forum

si discutiile sunt destul de aprinse. unii dintre cei care folosesc serviciile trafic.ro asteptau de mult o asemenea jucarie. asta pt ca pot sa-si spuna pasurile si eventual sa critice, sa injure…

am si yo o curiozitate legata de modul in care trafic.ro face contorizarea si poate cu ocazia asta o sa aflu mai multe din secretele lor…

anyway, unu dintre subiectele fierbinti pare sa fie cel legat de optiunea statistici ascunse vs. statistici publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*