o sticla de pepsi

am in casa o sticla de pepsi la 2 juma de 2 luni. eu nu am baut si nici restul nu prea si-au dat interesul sa o dea gata.

azi am baut pepsi pt prima data dupa 6 luni. and guess what? nu mi-a lipsit deloc si nici nu am pierdut nimik. am revenit la apa plata si ocazionalul ginger ale.

aaa, si am dat gata si mos craciunul de ciocolata de la… (evident) craciun

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*