O romanca in reclama Apple pentru iPhone 5c

Reclama pentru iPhone 5c care este difuzata in toata lumea si a fost vazuta de sute de milioane de oameni are o surpriza pentru noi la secunda 34.

O romanca intreaba “Esti gata?“. Nu stiu cine este tipa, dar pare un designer vestimentar (dupa cadru si imaginea de pe computer). la ureche tine un iPhone 5c.

Partea care mi se pare ciudata este ca telefonul este aprins atunci cind este tinut la ureche. Stim cu totii ca senzorul de proximitate face ca ecranul sa se stinga atunci cind telefonul este apropiat de cap in timpul unui apel.

Multumesc Mihai Olaru pentru pont.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Interesant!

    Poate atunci isi ducea telefonul la ureche … whatever…totusi ma bucur ca e vorba de un designer. Nu ca s-ar fi gandit ei foarte intens ce ar fi reprezentativ pentru Romania, dar avand in vedere imaginea de ansamblu pe care o proiectam in afara … I’ll take a designer any day!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*